Skruk 

  
Efter min mor blev syg har jeg tænkt meget over hvad jeg gerne vil. Sådan i livet. Karriere, børn og sådan…

Store tanker – i know.

Jeg har fundet ud af at jeg vildt gerne vil have børn. Det vil jeg simpelthen.

There i said it.

Jeg er virkelig skruk! Jeg vil rigtig gerne have børn mens min mor lever. 

Frygten for ikke at få børn mens min mor lever er forfærdelig! Den er der og jeg kan ikke benægte det. Men jeg snakker med min mor om det. Det hjælper. 

Det er jo tydeligvis ikke imorgen jeg skal have børn, men heller ikke om 10 år. 
Der er også det der med at jeg jo ikke har en kæreste. Det kommer på et tidspunkt. Jeg har ikke travlt med det. 

Men behøver man en kæreste? 

Nej det gør man slet ikke. Faktisk overhovedet ikke. Man kan sagtens være en fantastisk og awesome mor uden at have den oprindelige “mor-far-baby” model.

Min elskede veninde Anne fik et barn med underboen. De er ikke sammen og hun er en helt igennem fantastisk mor (det er også hendes baby Emma Jo på billedet).

Det er kvinder som Anne der er en kæmpe inspitation for mig! For alt er jo muligt. Man kan alt, også få børn selvom man ikke vælger standard versionen.

Hvad tænker du om børn og hvordan man får børn? 

Advertisements

5 thoughts on “Skruk 

 1. Det kan man nemlig. Altså få et barn hvor det ikke lige er far-mor modellen. Jeg er single. Lige fyldt 38 og har været i fertilitets behandling i 1 år hvor jeg ønsker barn med donor. Det er en dejlig og rolig beslutning. Og kan anbefales hvis du synes det er den rigtige beslutning for dig. Mit eneste råd er: lad være med at vente for længe. Det er ikke altid lige let at blive gravid. Selvom jeg føler mig ung og sund er alderen meget afgørende om det kan lykkedes. Held og lykke med at træffe den beslutning det er rigtig for dig

 2. Selvfølgelig kan du det. Kernefamilien som vi kender den er – well ikke til at kende… Jeg er solomor til en snart to-årig, og jeg elsker at jeg besluttede mig for at få et barn selv. Og jeg elsker at jeg fik hende så tidligt at hun har glæde af sine bedsteforældre og omvendt! Jeg havde den samme angst for ikke at nå at få børn før mine forældre var væk. Do it!

 3. Sikkert en god mulighed at få barn, når en potentiel får ikke er i nærheden, og ønsket er stort! Vil sikkert selv have overvejet hvis drømmemanden ikke var i nærheden.

  Vil dog ærligt indrømme: jeg er mega glad for at have faren til mine 2 børn ved min side. Tænker på en del natter, hvor han bare overtog, så jeg kunne få sovet, når de skriger en nat igennem eller er syge, eller bare er udmættet, eller kaster op over hele sengen, kørte sammen med mig og det syge barn mit om natten på hospitalet, mens farfar pasede det raske barn derhjemme … Der er mange situationer hvor jeg bare er mega taknemligt for at have faren til mine børn ved siden af mig – og jeg har verdens nemmeste børn og må virkelig ikke brokke mig 😉

  Hatten af single mødre!!!

  Muligheden for at faren overtager betyder en del i baby alderen, og i småbørnsalderen. Hvis han altså er også en/person der hjælper til og træder ind! 😉

  Og når man er en person, som nu jeg er, og faren også er, der gerne vil have tid til sig selv er det skønt at have faren til stede, hvor han overtager (også en far kan putte små børn uden at der er behov for mor) , mens mor hygger sig med sine egne interesser – og så bytter man om igen!

  Børnene får alene tid med mor og far og de voksne kan få dejlig overskud uden at der skal forhandles eller babysitterorganiseres 🙂 vi gør det faktisk 3-4 aftener om ugen! Ved siden af fuldtidsjob og hverdags race er der masser af plads til hygge med børnene og til én selv, så vi går ikke tabt i hverdagen og får trods tidspres en del overskud, idet vi passer på os som individer, som kvinden og som mand og nogle gange også som par, når pasning kan organiseres. Det er som vi er og har behov for. Weekenderne står til megahygge sammen og især uden planer . En gang imellem er der plads til mors og fars egotrips. 😉

  Ville ikke frivilligt bytte det med at være alenemor, selv om parforholdet bliver alligevel godt nok udfordret med små børn, hvor man nogle gange ønsker sig at være alenemor 😉 men det er også udfordringen at arbejde med. I medgang og modgang!

  Men jeg startede jo også som klassisk far-mor-børn-familie og vil gøre alt for at det forbliver sådan, især når mine børn er så heldige at have en fantastisk far ved deres side!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s