Når det koger lidt over…

  
Puha. Jeg synes livet er en sindssyg størrelse.

Jeg har på det sidste ikke været sådan rigtig glad. Jeg har egentlig været ret presset og ked af det.

Udover min mor der er syg, mig der falder om i tide og utide… Så er der lige et rimelig krævende studie der skal passes. Og jeg har fået en kæreste. En sød en. 

Men det har været for meget. Hvad er det der har været for meget?! Det har nok været mine forventninger til mig selv (det er altid det der fucker mig op). 

Jeg har ligesom forventet at jeg skal være pisse god i skolen, samtidig med mine omstændigheder ikke er særlig optimale…  

Jeg føler ikke jeg er der nok for nogen…

I fredags havde jeg en virkelig god aften med Matilde hvor jeg kom ud med det hele. 

Så når der er noget der klistrer, gør modstand eller ikke spiller må man gøre noget.

Jeg har derfor besluttet at hvis jeg ikke har fuldtidsjob når jeg er færdig med mit studie så arbejder med ældre i hjemmeplejen. Jeg gider ikke sælge mig selv hele tiden på sådan “ego-se-mig-hvor-fucking-god-jeg-er-måde”. Det var ikke derfor jeg lavede bloggen f.eks. Det oplever jeg mange selvstændige gør. Så det var rart, at der nu ikke er noget pres. What so ever. Nu kan jeg bare tage en dag ad gangen.   

Det er lidt ligesom at være på kur, og vide at det her må du aldrig nogensinde igen. Så fylder det alt. Men hvis alt er tilladt har jeg ikke behov for det. 

Min pointe er at før weekenden var jeg super modløs, stresset og bange for fremtiden… Mest af alt fordi jeg havde de vilde forventninger til hvad jeg skal kunne præstere. Der var for meget pres på alle fronter. 

Nu har jeg fået indrettet mit liv på en måde hvor der er minimalt pres. Jeg skal faktisk ikke andet end at være mig. Nu kan jeg trække vejret. Puha. Det er virkelig rart. 

Der er svære situationer i forhold til min mors sygdom… Så må man skrue ned alle andre steder, istedet for at lege superwoman. 

Jeg er virkelig ikke superwoman. Jeg er bare Nina fra Horsens. Der fucker op. Ikke får høje karakterer. Men klarer livet og dets udfordringer så godt jeg kan, og det er det vigtigste. 

Kærlighed til jer for at læse med og altid være så pisse søde ved mig!

Tak venner. 

Advertisements

9 thoughts on “Når det koger lidt over…

 1. Hej Nina.
  Jeg har et spørgsmål, eller måske nærmere en forundring, angående dit parforhold. Min intention er hverken at kritisere eller agere “hellig”, så jeg håber, du ikke tager det ilde op.
  Hvordan kan det være, du kan føle et pres over kun at måtte være sammen med din kæreste? Og hvordan kan du være så bange for at “komme til” at være sammen med andre? Jeg mener, at gå i seng med en anden end sin kæreste er et bevidst valg, det er ikke bare noget, der sker.
  Jeg håber, du ikke bliver vred over mit spørgsmål. Der er ikke én ond tanke bag – bare en forundret pige 🙂

  • Det er helt fint. Jeg ved bare med mig selv at når jeg føler mig fanget mister jeg lysten til at det parforhold jeg er i. Ikke dermed sagt jeg er utro… Men jeg arbejder virkelig ikke særlig godt med restriktioner 🙂

  • Og det var egentlig heller ikke kun tænkt på mig… Men f.eks. ville jeg ikke have noget problem med hvis min kæreste og jeg havde været sammen i 20 år og havde et dejligt liv og han kom til at være sammen med en anden… Jeg ville ikke have lyst til at smide et liv væk pga. det 🙂

   • Jeg tror, det er fordi, jeg ikke tror på det der med “at komme til at være sammen med en anden”. At være sammen med en anden end sin partner er, som sagt, et bevidst valg, og min overbevisning er, at der må ligge noget dybere bag et sådant valg. At kunne tilgive utroskab og fortsætte et parforhold er derimod en anden ting.

   • Ja… Hvis min kæreste var fuld en aften og der var en smuk kvinde og det ikke var planlagt er det nok lidt komme til i min verden. Med komme til mener jeg ikke-planlagt 🙂

 2. Der der forventninger (fra en selv eller fra andre) kan virkelig rode ting op. Jeg arbejder også lidt med forventninger. Og med “burde” og “pligt”.. uhh. Min indre vejrudsigt er sådan rimelig ustadig for tiden og det stresser mig lidt, men jeg prøver at tage en dag af gangen. 🙂

 3. Hei! jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og jeg må si at jeg er helt målløs. For en god og deilig blogg å lese, der du bare er deg og inspirere meg til å være meg. Takk for at du har åpnet mine øyne. Jeg selv sliter med mine egne forventninger og prøver alltid å rekke opp til andres forventninger også. Jeg er bare meg, og jeg må lære meg å slappe litt mere av! Du er bare så fantastisk. Håper du fortsetter å blogge, og jeg er veldig glad for at du har fått deg en kjæreste!
  Du forstår sikkert ikke alt som står her, men jeg ville bare få si til deg hva du gjør med meg. Takk igjen! Jeg er glad for at du er som du er og viser det så åpenhjertig!

  Ha en god “ferie”, hilsen Silje fra Norge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s