Fordømmelse er aldrig en god ide!

  
Jeg så lige tilfældigvis en video på facebook med nogle af de ting kvinder er blevet fortalt hele deres liv, fra de var små til de blev gamle. 

F. eks.:
Really. Do you like football?!.. So you like video games? Boys must like that… You are still wearing makeup even though you’re getting old? How cute… Åh jeg tror der er mange af os der hører meget mærkeligt. Ikke kun som kvinde, men også som mand. 

Jeg har bl.a. hørt:

– Kan man være personlig træner og være din størrelse? – Du ville være så køn hvis du tabte dig lidt.

– Du har sådan et kønt ansigt. Det ville være så flot hvis du tabte dig lidt. Måske bare 5 kilo. Så passede det bedre sammen.

– Du er altså for tynd.

– Er du ikke lidt billig?

– Det er flot du tør stå frem med dine kurver. Specielt når du arbejder med sundhed.

– (Da jeg var kærester med en kvinde) Savner du aldrig pik? Kan kvinder blive tilfredsstillet uden. 

– Er dit mål bare at bruge din krop til at provokere andre? 

Listen er altså virkelig lang!

Jeg talte forleden dag med søde søde Simone fra min klasse om den der med automatisk at få dårlig samvittighed over at spise et stykke chokolade, drikke en øl eller gøre alt det “forbudte”. Vi var begge to blevet enige om at det var andres dårlige samvittighed vi egentlig var blevet påduttede. Fordi vi havde det egentlig super fint med vores liv som det er.

Dagens opfordring! Vid at det du oplever måske ikke er din sandhed, men andres du er blevet påduttet.
Jeg har det f.eks. super fint med at være min størrelse også selvom jeg er en størrelse 38 (gisp) og er personlig træner (endnu mere gisp). Ligesom jeg fint synes mit søde nuttede ansigt passer fint med min kurvet krop (hvad fanden det så end betyder?!) og ja… Man behøver ikke en pik for at overleve som kvinde. Ligesom man sagtens nyde 20 pikke hvis man har lyst.

Fordømmelse har virkelig aldrig gjort noget godt! Hverken for dig selv eller andre ✌️Det bedste jeg har gjort for mig selv om min sundhed er at lære at skelne mellem andres sandhed og min. God søndag venner! 

Se videoen her.

Advertisements

4 thoughts on “Fordømmelse er aldrig en god ide!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s