Du er altså helt rigtig 

  
Jeg bliver altså altid lidt irriteret når folk snakker om en “rigtig kvinde” er _____ (indsæt selv tynd/kurvet/slank/whatever). 

For hvad betyder det så? 

At alle de andre kvinder ikke er rigtige? Det er jo helt absurd.

Fordi Anne Bech ser ud på en måde, er det jo ikke ensbetydende med at jeg skal se ud ligesom Anne Bech vel? Jeg er jo Nina Q. Ikke Anne Bech. 

Det samme gælder “jeg burde ikke spise _____ (indsæt selv skamfuld fødevare). 

Fordi Anne Bech ikke spiser brød, betyder det jo ikke at jeg ikke skal spise brød. 

Ja. Jeg spiser brød. Og det passer så fint til mig. Hvis Anne Bech ikke kan lide brød lader hun da bare være.

Min pointe er bare at jeg i virkelig lang tid troede at jeg havde et problem med min krop og min størrelse, ikke mindst det jeg spiste og drak. 

Jeg troede at det var mig der var ked af min størrelse. En dag fandt jeg ud af at jeg havde “adopteret” en norm fra nogen/noget som ikke var min norm. 

Jeg så altid de der ekstremt friske modeller i f.eks. iform og kunne ikke forstå at uanset hvor meget jeg end gjorde lignede jeg altså bare aldrig de der modeller. Heller ikke senere hen da jeg begyndte at styrketræne meget. Jeg lignede stadig ikke en fitness model.

Jeg havde fuldstændig automatisk uden overhovedet at skænke det en tanke, tænkt at andres normal skulle være min normal. At deres mål var mit mål. 

Jeg havde slet ikke overvejet at det at skulle være tyndere, mere muskuløs, ____ (indsæt hvad end du ikke er men stræber efter at være) slet ikke var mit mål.

Da jeg fandt ud af jeg havde slettede andres norm, mål, ideal fandt jeg ud af at jeg har det egentlig meget fint med min krop. 

Også selvom der er en delle i siden når jeg bukker mig til den ene side. Det gør faktisk slet ikke noget. Jeg synes endda det er meget sødt. 

Så prøv lige at overvej engang om du egentlig gerne vil lave noget om, eller om du faktisk er tilfreds med dig selv som du er. Måske du slet ikke har opdaget det fordi du kigger igennem nogle andres briller istedet for at kigge igennem dine egne briller. Det er dine briller der passer til dig. 

Det er så ok at være tilfreds. Du behøver ikke være på den evige slankekur. 

Du er altså helt rigtig. 

P.S. Husk du lige nu kan få 3 timers Skype sessioner eller walk-and-talk til 1800kr. Send mig en mail på qittoora@gmail.com. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s