Er vægttab så vigtigt?

 
Jeg synes ikke mit vægttab i sig selv er særlig inspirerende. Alle kan lægge flotte før/efter billeder op, det siger ingenting om hvordan jeg har haft, om jeg holder mit vægttab eller hvordan jeg går rundt og har det. 

For mig er det interessante ikke de tabte kilo. Det er hvad der skal til for at blive glad. Sådan du ved, at tage styringen i sit liv.

Det interessante er ikke hurtige quickfix løsninger. Det er som sådan pisse ligegyldigt hvor meget du kan nå at tabe dig og hvor hurtigt.

Du satser stadig på at være her om et år eller to ikke?

Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive sund på sådan en helt igennem afslappet måde. Sund på den måde hvor hver dag føles som en succes, og ikke et nederlag. Sund på den måde hvor du kan følge med og have det godt, også undervejs.

Det vigtigste for mig er at du har det godt, nu! Ikke først når du har tabt dig, ikke først når du er blevet stærkere, ikke først når du har nået et mål… Du skal have det godt, også idag!

Har du lyst til at få hjælp til ændre dine mønstre, den måde du tænker om sundhed på, vaner og vil du gerne lære at sætte pris på dig (også idag)? 

Så send en mail på qittoora@gmail.com.

Indtil søndag d. 20.12. er der tilbud på tre Skype sessioner eller walk-and-talk til 1800kr. Så skynd dig at send mig en mail!

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s