Vegetar tærte med fritter

  
Jeg er tosset med tærte! Og får det for tiden ret så meget.

Tærtedejen er super nem at lave og mens den er i ovnen kan du lave fyldet! 

Jeg brugte: 

  • 2 søde kartofler
  • 1 æg
  • Lidt mælk
  • Lidt husk
  • Salt

Skræl og riv de 2 søde kartofler og bland det hele i en skål med de andre ingredienser. Lad det stå i 2 min. så fibrene i Husk blander sig med væsken og det hele klistrer godt sammen. 

Bag i ovnen i 15 min. ved 160-ish grader.

 

Inden jeg lavede jeg fyldet til tærten, lavede jeg selleri fritter og satte dem i ovnen.

Jeg skar 1/2 knoldselleri ud og blandede med olivenolie, frisk rosmarin og urtekrams allround krydderi. 

 

Fyldet bestod af:

  • 1/2 broccoli
  • 10 kugler frossen spinat
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg 
  • 3 æg
  • Lidt mælk 
  • Fetaost

Steg løg, hvidløg, broccoli og spinat på en pande. Fyld i bunden af tærten.

Bland æg, mælk og fetaost og hæld over tærten.

Bag i ca. 20 min. ved 150-175 grader.

Voila! Super lækker tærte med fritter. 

Advertisements

2 thoughts on “Vegetar tærte med fritter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s