Single livet – på godt og ondt

  
Single livet er sjovt! Rigtig sjovt…

Man kan selv bestemme alt… Man kan date hvem man vil. Man er kun sig selv! 

Måske du i denne weekend har gjort noget pinligt. Måske du tænker du er en klovn. Du kan roligt læse videre og få det bedre!

Der er dog også pinlige historier (mor, seriøst(!) lad være med at læs videre)! Trælse dates. Trælse situationer…

F.eks. dengang jeg så en sød type. Vi knalder, ret meget. Vi skifter stilling. Jeg opdager jeg har efterladt en 4 min. 23 sek. lang besked på min eks-kærestes telefonsvarer. Lige for at toppe det viste det sig han var på ferie med familien. Sød eks (sorry!). Træls Nina. 

#ninatagdigsammen

Eller dengang man lister afsted om morgenen i håbet om at han ikke opdager det, og man bliver fanget i døren og han spørger hvad man laver… Jeg gik. Sagde hej hej og gik.

#ninatagdigsammen

Eller da jeg var på date med en og det eneste han kunne snakke om var sin store passion for pirater. Ja du læste rigtigt, gammeldags pirater. Piratskibe. Pirathatte. Rom. You name. Aldrig har jeg drukket det glas vin så hurtigt!

Gode gamle dating liv…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s