Tal pænt!

  
Billedet er taget på en ferie med min mor. En lille græsk ø hvor vi levede af sardiner, græsk salat og hvidvin. Den bedste ferie nogensinde ❤️ 

Jeg vejede en del mere dengang. Det var ikke da jeg var allerstørst, men jeg vejede mere. 
Jeg havde set en fyr som jeg lidt havde på fornemmelsen godt kunne lide mig, men som heller ikke synes det var fedt at være ude med mig fordi jeg skilte mig ud fra normen… 
Han skrev igår. Han havde set at jeg havde tabt og synes jeg var blevet så smuk! Han var virkelig overrasket over at jeg egentlig var så smuk.
Jeg er præcis den samme person og hvad én synes om mit udseende er super irrelevant for mig. Alt er subjektivt og hvad folk synes om mit udseende har ikke noget med mig at gøre. Det er deres mening og siger ikke så meget om mig. 
Det fik mig til at tænke… Jeg synes generelt vi skal blive bedre til at tale pænt til andre. 
At give et kompliment kan også være en hemmelig sviner.. “Du er godt nok flot efter du har tabt dig!” (Så jeg var mindre flot før eller hvad?!)… Jeg har hørt mange eksempler når folk taler om min vægt. Det kan være ret sårende. 
Så bare lige en opfordring til at vi alle tænker os lidt om når vi giver “komplimenter” eller helt lader være, og bare spørger… Hvordan har du det?? 
Der er mange måder at komplimentere andre på. Man kan sagtens rose uden at fordømme det folk kommer fra. Husk, man er mere end bare en krop. God weekend venner!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s