Singlelivet og Valentinesday 

  
Jeg har snart været single i et år. Et helt år med mig og random dates.

Der er noget vildt fedt i at være alene. Det der med at kunne bestemme alt selv. Ikke tage hensyn til nogen. Rode eller ikke rode. Skide med åben dør. Bruge en masse tid med venner og veninder. Der har været mange vildt gode ting.

Der er også trælse ting. Alle regninger står du selv for. På en søndag som idag hvor man har lidt tømmermænd er det ikke så hyggeligt at putte med sig selv. Der er ikke en at dele ting (gode som dårlige) med… De der dage hvor man har brug for et ekstra langt knus eller nogen der fortæller at man elsket (udover ens mor, tak mor). 

Jeg vil gerne møde en med tiden. En der får mig til at grine, gør mig blød i knæene og som jeg synes er helt igennem fantastisk! Jeg drømmer da om alle de der kæreste agtige ting, jeg vil bare heller ikke gå på kompromis. Jeg har ikke travlt.  

Det skal føles helt rigtigt med masser af sommerfugle i maven. 

Det har jeg ikke mødt endnu, og så er det altså federe og være alene… 

Jeg har brugt min søndag på netflix og indisk fra just eat. 

Det var så fint!

Happy Valentinesday hvad enten du fejrer den alene eller med dit livs kærlighed. 

Advertisements

4 thoughts on “Singlelivet og Valentinesday 

  1. Du er så god! Jeg har det på præcis samme måde – bortset fra at jeg har været single for evigt haha. Jeg ses lidt med en (date nummer to var i går), og i dag ville han komme over med en god rødvin, men det føltes sgu bare ikke helt rigtigt fra min side af sagen… De der sommerfugle skal ligesom være der, ikke??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s