Ansigtsbehandling hos Henriette

   
Jeg blev kontaktede og spurgt om jeg havde lyst til at prøve en ansigtsbehandling!

Øh ja tak.

Min hud har som sådan altid været meget fin, men jeg har tendens til at få meget væske i ansigtet så jeg ligner et lille hamster og følte at jeg så træt og uoplagt ud. Ikke så lækkert som det lyder!

Min total yndlingsbehandling er fiskekutteren/støvsugeren (det kalder jeg den). Det er sådan en maskine som laver et let sug og pres, og som øger blodcirkulationen og gør at du bagefter ser helt vind blæst ud.

Om fiskekutteren skriver Henritte:

“Eximia/resolution seven face fungerer som en udvendig pumpe, der ved et lavt tryk efterfulgt af et højere tryk motionerer og stimulerer blod- og lymfekar til øget cirkulation og derved sker der en ændring af bindevævets struktur.”

Desuden har jeg prøvet en ler wrap til kroppen, en anden ansigtsbehandling (oxygen lift) OG fået en masse lækre cremer fra Gerard med bl.a. tang og magnesium som virkelig har gjort det godt ved min vintertrætte hud (som i virkelig!). 

Udover de lækre behandlinger kan jeg virkelig anbefale Henriette. For det første er hun skide dygtig, for det andet er hun virkelig et rart menneske at være i nærheden af, og man kan både snakke eller falde i søvn. Alt efter hvad du har behov for. 

Jeg har været så heldig at sikre jer en fin rabat hos Henriette. 3 ansigtsbehandlinger med støvsugeren/fiskekutteren aka. “Resolution seven/Eximia face” til 999kr. (Billigt! 1 behandling koster normalt 500kr.). Tilbuddet gælder til d. 01.04.2016.

Så tjek Henriette ud her og hendes fine side! Du kan også finde hende på facebook “Bodyimage” og instagram under “bodyimage.dk”!

Selvom mine behandlinger er slut er det bestemt ikke sidste gang jeg skal på besøg hos Henriette! Det har været så dejlig en oplevelse, og udover mit ansigt har mindre væske og jeg ser træt ud, så fik jeg virkelig øjnene op for hvor meget det betyder at forkæle sig selv engang imellem!

Indlægget er sponsoreret.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s