Nina 28 år

  
Jeg absolut elsker fødselsdag!!!

Ikke så meget pga. gaverne, men fordi jeg har en mulighed for at invitere alle dem jeg godt kan lide.

Min ven Thomas mobber mig altid lidt fordi jeg har en fødselsdags uge. En uge med forberedelser.

Vi har alle travlt med hver vores… Fødselsdag er noget man sætter tid af til. Derfor synes jeg det er så genialt!

Jeg har forresten besluttet at bage boller (har du en god bolle opskrift?), brownie (opskrift er der styr på) og cheesecake (kender du en god opskrift uden husblas? Magter ikke det show!)! Så skal der være ost (masser), varm kakao og champagne. 

Jeg har dog ønsket mig nogle ting. F.eks. 

  • Creme, sådan lækkerhedsfaktor 
  • Tøj! Alt fra strømper til træningstøj
  • Planter med krukke
  • Bobler 
  • Noget som folk har lyst til at give mig

Som sagt er det vigtigste at folk kommer og hygger!

Men hey! Hvor er det bedste sted at købe fødselsdagshalløj? Altså sådan noget pynt (ja, jeg går all in!).

Hvordan fejrer du din dag?

Advertisements

17 thoughts on “Nina 28 år

  1. Det bedste ville være at lave en bagt cheesecake☺️ Det kan næsten ikke gå galt, og de smager så godt og kan laves dagen før. Bare søg på bagt cheesecake ☺️ Mht pynt er søstrene grene jo guld værd. De har bannere, flag og de flotteste folieballoner 👆 Til næsten ingen penge 🙌☺️

  2. Den her cheesecake er skidenem og tager ikke lang tid, da den ikke skal bages:
    Verdens nemmeste cheesecake
    Bund:
    175 g. digestive kiks
    En håndfuld mandler og en håndfuld hasselnødder
    100 gram hvid chokolade
    75 gram blødt smør.
    Ostecreme:
    300 gram creme cheese (IKKE light)
    60 gram flormelis
    Lidt vanilje
    1 tsk. citronsaft
    2,5 dl fløde
    Fremgangsmåde:
    1. Kiks, nødder og chokolade blendes sammen til det ensartet, og herefter røres det bløde (men ikke smeltede) smør med ned i blenderen.
    2. Når massen er jævn, fordeles den i en springform med hænderne, så den er tæt og jævnt fordelt.
    3. Creme cheese hældes i en skål, og røres sammen med vanilje, flormelis og citron.
    4. I en anden skål piskes fløden til en let skum, og vendes herefter forsigtigt ned i ostemassen.
    5. Massen fordeles på bunden, og kagen stilles på køl i mindst 3 timer.
    6. Som topping bruges friske bær, marmelade eller kompot.

    Mit bud på en godt bagt cheesecake er denne her:
    http://ganeoggaffel.dk/2011/08/stefanies-superbe-cheesecake/
    – den er virkelig virkelig god, men tager en smule længere tid og skal bage ad flere omgange!

    Jeg håber du får en fest af en fødselsdag. Jeg er også sådan en type der bruger lang tid på at planlægge især maden. Det er så hyggeligt 🙂

  3. Nu ved jeg godt, at du spurgte efter cheesecake, men jeg må lige anbefale den her raspberry-cheesecake brownie, som består af tre lag og er SÅ lækker!
    Hvis du laver den, så lav en lidt større portion cheesecake – det var der ikke så meget af hos mig, hvor brownien fyldte det meste. Det er selvfølgelig smag og behag.
    Men nøj, den er lækker 🙂

  4. Nu ved jeg godt, at du spurgte efter cheesecake, men jeg må lige anbefale den her raspberry-cheesecake brownie, som består af tre lag og er SÅ lækker!
    http://pagik.dk/2014/03/raspberry-cheesecake-brownie/
    Hvis du laver den, så lav en lidt større portion cheesecake – det var der ikke så meget af hos mig, hvor brownien fyldte det meste. Det er selvfølgelig smag og behag.
    Men nøj, den er lækker 🙂

  5. Snarligt mega tillykke! 😀

    Det er sjovt, jeg har aldrig gået op i min fødselsdag og har vist også kun fejret den sådan “rigtigt” 2-3 gange efter jeg blev voksen? Min mormor har fødselsdag samme dig som jeg, så jeg er vant til at give dagen lidt til hende, gå ned i familiehygge mode og bare nyde lidt god mad og tulle rundt. Fødselsdag er bare ikke super signifikant som milepæl i min verden, men jeg er lidt hemmeligt misundelig på alle jer fødselsdagsentusiaster derude!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s