Palle alene

   
Det er forholdvis sjældent jeg skænker det en tanke at jeg er single og bor alene. Jeg har det ret fint med det. Jeg elsker at bo alene.

Jeg har ikke været i et længerevarende forhold i snart et år. Det stresser mig ikke. Jeg har det rigtig godt, så tænker nok ikke så meget på det. 

Der er dog én ting der gør at jeg har det lidt mærkeligt, og det er min fødselsdag på lørdag… 

Sidste 2 fødselsdage har jeg boet med Umahro, min eks. Før det boede jeg med min bedste ven Thomas i 2-3 år.

I år skal jeg vågne helt Palle alene på min fødselsdag.

Av! 

Det er måske ikke så meget at jeg er single og bor alene, men det er meget voksent at vågne Palle på sin fødselsdag. Er jeg virkelig der?

Det skal nok blive en dejlig dag, men det er første gang det der med at bo alene er knap så fedt.

Hvad fanden gør man når man vågner helt Palle på sin fødselsdag?

Advertisements

8 thoughts on “Palle alene

 1. Kære Nina.

  Du gør hvad lige DU har lyst til og så kan du gå ud og købe lige den ting du har ønsket til dig selv. Det har du fortjent. 🙂 til din trøst kan jeg fortælle dig at jeg vågnede op alene til min fødselsdag i 2014 da min kæreste (læs: ja, jeg havde faktisk kæreste på!) var i udlandet for at spille om VM.

  Jeg accepterede det faktum og tog ud og sås med min familie direkte efter skole, og det blev en dejlig dag alligevel – så ro på og tillykke med dagen når du kommer dertil 😉

  Virtuelt knus og kram

 2. Man kan også have en veninde sovende…skide hyggeligt at vågne op med en af de bedste veninder under dynen i samme seng på sin fødselsdag! ☺😄☺👌

 3. Man sætter en fødselsdagssang på med fyld knald (jeg plejer at ty til Bamses fødselsdagssang fra Bamse og Kylling :-/ -men den er virkelig god!) Så sørger man for, at en forældre ringer ret tidligt også og synger lidt i telefonen, det har vi altid gjort i min familie! Og så går det faktisk ret fint derfra 🙂

 4. Gør en masse godt for dig selv – og tænk engang nu har du selv ansvaret for at din fødselsdag bliver en ganske særlig dag. Ingen risiko for forventningen om at kæreste skal forkæle dig op til begge ører eller bare gør noget ikke indfries. Jeg misunder dig for at have fødselsdag på en hyggelig lørdag. Jeg har også snart fødselsdag – på en onsdag. Jeg skal vågne alene ig tage på arbejde – det ville jeg godt unde mig selv ikke at skulle.. Hold fast i de gode ting. Og måske kommer der nogen uventet og ringer på din dør med en lille sang 🌸

 5. Jeg har været alene i mange år og har haft det ligesom dig – den eneste dag det har været svært, er på min fødselsdag! Jeg har to dejlige unger, men dem havde jeg ikke hjemme sidste fødselsdag – og den store er først nu her stor nok til at lave hygge for sin mor 😊 Anyway – jeg har nu lært at jeg selv bliver nødt til at sørge for, at der er nogen der hygger om mig på min fødselsdag 😉 Derfor aftalte jeg hygge hele dagen med to dejlige veninder. Den ene kom med morgenbrød om morgenen og kom så tilbage senere og så kørte vi på Sticks n’ sushi til frokost ❤ Og den anden kom og hentede mig om eftermiddagen og så kørte vi i Tivoli og spiste aftensmad og hyggede 😍 Det var første gang i mange år at jeg ikke havde et lille hul i maven på min fødselsdag! Virkelig dejlig dag ❤ Min pointe er, at andre måske ikke tænker over hvordan man har det med at være alene på ens fødselsdag, men hvis man melder det ud, vil de SÅ gerne give dig en hyggelig dag! Ved godt Tivoli ikke har åben nu, men der er jo masser af muligheder 😍 Og hvis du har timer for dig selv, så gå (som en anden skrev) ud og shop nogle lækre gaver til dig selv. Du er skøn og dejlig og jeg håber du får den bedste fødselsdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s