Foredrag med Per Brændgaard

  
Kender du det der med at livet ikke går som du har planlagt det? Det kender jeg virkelig godt. Sådan virkelig virkelig godt.

Jeg flyttede hjemmefra da jeg var 16. Jeg havde en virkelig klar ide i mit hoved om hvordan livet skulle være… Det skulle være fri for drama, roligt og mig der bestemte. 
Efter en barndom med en mor der fik kræft i hjernen første gang da jeg var 7 og plejefamilier, ja så glædede jeg mig voldsomt til at blive voksen! Ingen drama. Kun gode ting. 
Da jeg var 18 flyttede jeg til København og en måned senere blev jeg voldtaget… Livet gik bestemt ikke som jeg havde planlagt det. Jeg drak vin for at kunne sove og overspiste for at komme igennem dagen. Det resulterede også i 30 kilo ekstra. 
Jeg tabte dem igen. Jeg kom på rette fod. 
Nu er jeg ved at tage min bachelor som psykomotorisk terapeut hvor vi arbejder med både krop og sind, jeg har været personlig træner og coach i 1,5 år og arbejder med sundhed.
Jeg ved også af erfaring at sundhed er mere end grøntsager og træning. Jeg arbejder med livsglæde og livslyst, selv når det er svært! Selv når det er op ad bakke kan man få hjælp. 
Det er nemt at lave en plan til når livet er ideelt, men hvad gør man når det ikke er? Man kan ikke styre livet (ved jeg nu), men man kan lære at navigere rundt i det der nu er. Derfor har jeg udnævnt mig selv til lorteekspert fordi jeg kender det der med at stå i lorten rimelig godt 💩
D. 9.4 holder jeg foredrag med Per Brændgaard, som er ernæringsekspert og bl.a. har skrevet bogen “Mindful spisning”. 
Snart kan man købe billetter, og jeg glæder mig helt sindssygt! Glæder mig til at kunne inspirere dig der gerne vil være sund i krise!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s