Travle deller

  
Fordi jeg har lidt, okay meget, travlt for tiden har je lavet en ordentlig portion vegetar deller og bøffer. Så kan jeg fryse ned og hive frem når tiden er knap.

Jeg har brugt:

  • 1/2 blomkål
  • 1/2 butternut squash
  • 1 squash
  • 1 løg
  • 1 chili
  • Ingefær
  • 3 fed hvidløg
  • 200 gram spinat
  • 4 æg
  • Lidt vand
  • 2 spsk. Husk (den gule)
  • All round krydderi, karry, ramsløg og peber fra urtekram

Blomkål, butternutsquash, spinat og æg blendes, resten hakkes, rives og blandes sammen til en fars.

Deller formes og steges ved mellem varme til de færdige.  

og bøfferne bages i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Vend dem undervejs.   

  
 Hvis du er veganer har jeg set at Vanløseblues laver det med 1 spsk. knust hørfrø og 3 dl. vand, lad stå i 10 min., istedet for æg.

Gode deller!

Pssst… Vil du gerne vide hvordan jeg er sund i presset tider? Så kom til mit foredrag d.9.4! Læs mere her

Glæder mig til at se dig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s