Nu siger jeg det højt 

  
Det jeg siger højt er min store drøm. En drøm jeg har haft længe og som jeg hver dag arbejder hen imod.

Jeg er færdig med min bachelor som psykomotorisk terapeut om ca. 1,5 år. Og hvad så?

Jeg drømmer om at lave det jeg gør nu, bare med endnu større viden. Jeg drømmer om at træne med folk. Men ikke bare træning. Jeg vil gerne lave forløb med folk hvor vi arbejder med hele pakken. Det kan være en blanding af samtale, træning og psykomotorisk behandling. 

There i said it.

Jeg drømmer om et lille lokale der er mit hvor folk føler sig trygge og velkomne. Hvor folk føler sig set og mødt. Hvor man kan åbne op og give slip. Hvor man kan finde sin styrke som vi alle har, men nogle gange kan glemme.

Efter et liv med op og nedture. Jeg har overlevet ting jeg troede skulle dræbe mig… Så tør jeg tro. Tro på at jeg godt kan. At det er mig der skaber mit liv. Det er ikke hvad der er sket mig i mit liv der definerer mig, det er det liv jeg skaber.

Og det sker. For der er heldigvis mig der kan få det til at ske.

Hvad drømmer du om?

Advertisements

8 thoughts on “Nu siger jeg det højt 

  1. Lyder rigtig interessant! Er det noget á la Marie L. Cramers studio du tænker på? 🙂 Hvis du kender til det.
    Jeg drømmer om at arbejde med børn og unge, med fokus på vægttab, da jeg selv har været overvægtig som barn (og ung). 🙂

    God tirsdag til dig!

  2. Jeg drømmer også! Særligt lige for tiden 😃 Jeg har længe gerne ville skrive til dig, da jeg har nogle spørgsmål ang. din uddannelse. Har du en mail jeg kan skrive til?😃

  3. Jeg drømmer også, en del for tiden faktisk 😊 Jeg drømmer om at tage din uddannelse 😍 Må jeg skrive en mail til dig, da jeg har nogle spørgsmål?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s