Er det uperfekte det nye perfekte?

  
Her i næste måned kommer der en artikel med mig i Magasinet Q. Og jeg glæder mig! Noget af det journalisten havde forberedt sig på at vi skulle snakke om var det uperfekte. Det første jeg sagde jeg ikke gad at snakke om var det uperfekte. Så grinte vi lidt af det… 

Men hvorfor ikke? Jamen fordi det er bare en “sundheds-klub” med regler for hvordan man skal opføre sig. 
Der var en der skrev igår på det billede jeg havde lagt op på insta med en fennikel-salaten om jeg aldrig spiste kage eller brød med smør (og nævnte at jeg havde en kaloriefri insta!). 
Nu hylder vi det uperfekte og så skal vi satme se noget kage.. Eller hvad? Sagen er bare den at jeg som regel meget hellere vil spise en bolle med smør og ost (som jeg også ofte lægger op). Jeg er mere en fedt og salt person end sukker, så man vil sjældent se fredagsslik på min profil fordi jeg langt hellere vil spise boller med ost. Mums… Er det nu også et problem? 
Derfor mener jeg heller ikke det uperfekte er vejen frem, for der er igen er forhindringer i forhold til at være den man nu er. 
Derfor kæmper jeg for friheden til at være den man er. Uperfekt eller sindssygt perfekt. Skal vi ikke alle sammen slappe lidt af?
God dag venner. Uanset hvad du vælger at bruge den på!

Advertisements

3 thoughts on “Er det uperfekte det nye perfekte?

  1. Very true! Jeg har selv gjort mig mange tanker om, at det nu nærmest er lidt trendy at vise hvor mega uh og ah uperfekt man er, men det er jo ligeså iscenesat som det “perfekte”? Kedelig tendens som egentlig kunne være meget cool i sig selv, men som hurtigt bliver skævvredet på sociale medier, efter min mening. Du skal da bare spise alle de osteboller du har lyst, så holder jeg mig fx til skum og sure vingummier og alle er glade 😀

  2. Pingback: #fuckbalance | celestinemaria.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s