Average Joe

  
Den dårlige nyhed. Jeg er ikke tynd. Jeg er gennemsnitlig. Det forfærdelig kedelige gennemsnit.

 Og så i et samfund hvor vi skal præstere hele tiden. Kroppen. Det ydre er jo det vigtige ikk? Hvor det ekstreme hyldes ofte. Enten ekstrem tynd, muskuløs, curvy – you name it. 

Så er jeg altså rimelig average. Jeg er hverken tynd. Tyk. Eller fantastisk. 

Den gode nyhed. Jeg er pænt ligeglad. Jeg er rigtig glad. Jeg har det så fint med average. Solen skinner. Jeg er vågnet op helt glad ind i cellerne. Min mors scanning gik godt og vi kan endnu engang ånde lettede op. Jeg er omgivet af søde mennesker. Jeg gør mit bedste også selvom det for nogen er average. 

Den gode nyhed for dig. Du bestemmer helt selv. Vil du have sixpack, go for it! Vil du ikke? Lad vær. 

Husk at mit, andres, reklamers eller din kusines ideal ikke behøver være dit ideal. Husk du sikkert er lige som du skal være under de omstændigheder der er. Husk hvis du ikke har det godt der hvor du er idag kan du bare tage et lille skridt idag, så er du tættere på imorgen. Husk det er dit liv og dig der bestemmer hvad der spiller for dig. 

Vil du gerne inspireres til sunde vaner, så læs lige med her.

Advertisements

One thought on “Average Joe

  1. Jeg synes du bør klappe dig selv på skulderen, for du har både udseende og talent med dig. Det nytter ikke noget at opfylde ydre idealer, hvis ikke det indre følger med.
    Jeg har selv en del at kæmpe med at få tabt, men samtidig må jeg også bare erkende, at mange års dovenskab ikke lader sig ændre på få uger. Det kræver et langt – og sejt! – træk. Men jeg nægter, at lade mig slå ud af ‘elevatorblikket’ fra folk som lever i fysikismens tankegang alene.
    Tak for inspirerende ord her på bloggen, på Instagram m.v.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s