Træning er mange ting


Jeg har snakket om det før, men gør det igen. Det der motiverer mig er at det er sjovt. Idag i skolen havde vi bevægelses fag og vores time havde elementer af dans, leg, styrke, kondition, kropsbevidsthed og afspænding! Og vi fik sved på panden. 

Åh hvor jeg elsker at kunne bevæge mig på forskellige måder. Nogle dage træner jeg med mine kettlebells, andre danser jeg i stuen, andre dage svømmer jeg, nogle dage går jeg, idag er jeg på vej ud for at løbe. 

Da jeg var meget syg med mine led problemer var jeg på senior crossfit hold og på et ældre hold i svømmeren. Det var det jeg kunne og det var pisse fedt! 

Jeg er ikke den stærkeste i verden, men jeg er den stærkeste Nina og det er godt nok.

Træning er mange ting!

Husk det hvis du mister motivationen. Så prøv noget andet! God træning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s