Du kan også bare lade være…


Solen og varmen er over os 🌸 Endelig! 

Det er nu vi skal til at smide tøjet på stranden eller på det der lille stykke græs de andre ikke har snuppet. Men det er for varmt til at du kan være helt dækket ind. Måske du har det dårligt med din krop. Det er endnu et år du ikke har fået tabt de sidste fem kilo. Du går måske lidt i panik og løber rigtig meget selvom du hader det. Nu skal det jo være! Men det sker ikke helt, og samtidig hader du dig selv lidt mere, for det er jo endnu et nederlag. 
Men hey! Du kan også bare lade være. Der er så meget plads til dig og dine fem ekstra kilo. Det lover jeg. Der er plads til dig præcis som du er. Fraaa nu af behøver du ikke længere stræbe efter noget du ikke er! Jeg er sikker på at du er alt hvad du skal være. Deller eller ej ❤️ 
Nyd solen og spis en is! 
Kys kys

Advertisements

One thought on “Du kan også bare lade være…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s