Gøren eller væren


Jeg var henne at snakke med min coach idag. Hun er super sej! Uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog dengang hun blev uddannet), flere coach og mindfulness uddannelser… 

Vi talte bl.a. om forskellen på gøren og væren. Noget jeg ofte ser er folk der gør en masse for deres drømmekrop… 

Drømmekrop. Allerede navnet lyder utopisk. 

Livet går ikke altid som man ønsker det. Så det der med at gøre en hel masse, og gøre uden at kunne være i det der er, kan ofte opleves som noget positivt i et samfund hvor præstationer er målet, men indeni som en flugt… 

Da jeg trænede allermest fik jeg enormt meget ros for selvdisciplin og kontrol. Indeni var jeg dybt ulykkelig og græd hver dag. 

Det er sjældent at folk kan spotte hvor dygtig man er til at være, i det der er idag. Det betyder ikke man ikke kan blive stærkere, slankere eller what not… Det betyder bare man kan være i det der er. 

Jeg er ikke længere på flugt. Jeg træner af lyst. Jeg bevæger mig af lyst. Dét giver mening for mig! 

Derfor giver det mening for mig altid at adressere ting som f.eks. kropsidealer… Det er en ydre ting som beskriver et aspekt af livet, hvordan din krop ser ud. Ikke nødvendigvis hvor sund du er.

Idealer skifter, det gør livet også. Hvis du øver dig i at være i idag, så er jeg sikker på du nok skal komme langt ❤️
Husk. Du gør det skide godt!

Advertisements

One thought on “Gøren eller væren

  1. Det havde jeg lige brug for at læse.. Og især idag for jeg går og drømmer om en anden krop (min drømmekrop), men har svært ved at gå igang med projektet. Jeg føler simpelthen at jeg allerede har tabt på forhånd, da det virker fuldstændig uoverskueligt, hvilket betyder at jeg egentlig spiser endnu mere for at “trøste” mig selv. Så tak, tak for god inspiration til at se anderledes på mit vægttab 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s