Kikærtepandekager


Jeg er tosset med de her pandekager, de tager ikke lang tid at lave og man kan lave en “fyldet-er-hvad-der-er-i-køleren”.

Jeg bruger som regel 2 spsk. kikærtemel, 1 lille spsk. husk, 1-2 æg, vand, salt og ramsløg fra urtekram eller andre krydderurter. Er sikker på du kan bruge nærmest hvilken som helst mel du har derhjemme. 

Steg ved middelvarme og put hvad du har i køleren på!

Jeg bruger tit hvidløgssmørost, kål, salat, rødløg, agurk, avocado, fermenteret grøntsager og altid en form for chili!

Haps haps.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s