Altså come on…


Min mors tumor er vokset igen. For fjerde gang. Hun er blevet opereret 3 gange før, og nu skal hun ind og have boret hul og de skal tage en biopsi for at finde ud af hvad der så skal ske…

Det er en sindssygt svær tid.

Jeg tænker meget over hvorfor der er så meget smerte i det her liv. Jeg tror at efter at have været igennem en del på ikke så mange år, er man måske ikke så jubeloptimistisk længere.

Jeg har haft svært ved at tænke det skal nok gå. Og jo jo. Det går jo altid. Men ikke nødvendigvis som man gerne vil have det.

Så ja. Det har været rigtig svært. Og jeg forholder mig til de helt store ting. Det der med at være helt vild irriteret over ens delle på maven, hængende bryster eller what not… Det er så pisse ligegyldigt!

Hvorfor gå igennem smerte og lidelse over and over? 

Jeg talte med min bror om det og han har måske ret… Det handler måske om forventninger til hvad det her liv skal bestå af.

Hvis man tænker at man har fået nok lidelse og smerte får et liv, ja så er det måske bare hårdere at leve livet når det er også er lort. 

Man kan ikke selv bestemme hvad der sker, men måske hvordan man er i det. 

Jeg vil øve mig i at tænke det der kunne have været ikke er en mulighed. Der er kun det der er. 

Min store drøm er at min mor skal være med til min fødsel når jeg engang føder et barn. Det når hun måske ikke… Måske hun gør. Jeg ved det ikke. 

Det er svært. Så svært at prøve og forholde sig til livet og døden. Jeg vil øve mig i at tillade det der er at være, også selvom jeg ikke er positiv og helt lalleglad. Jeg vil tillade at synes det er røv, blive i sengen og være sur. Droppe forventningen om at jeg skal være stærk og ovenpå. For det er jeg ikke, og det er gået op for mig at det er så okay. 

Måske man ikke behøver at opdele livet i godt/dårligt, men en stor blanding af alting på én gang. 

Nu vil jeg spise en ostemad og se netflix i sengen. 

Kys 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s