#hverdagssund


Træning i Charlottehaven er altid en god idé! 

Jeg elsker at træne. Jeg elsker at bevæge mig. Det svinger enormt meget hvad min krop kan og hvad jeg har lyst til… Nogle gange svømmer jeg, andre gange træner jeg derhjemme med kettlebells, nogle gange med vægte i Charlottehaven, andre gange en gåtur… 

Jeg vil rigtig gerne lære dig nogle sunde vaner omkring bevægelse, selvbillede, generel sundhed og troen på at du kan alt og du gør det skide godt. 

Jeg har derfor lavet et forløb med 6 gange, hvoraf den første gang består af en samtale omkring dig, dine behov og hvordan jeg bedst muligt hjælper dig. Derefter er der 5 gange som kan bestå af personlig træning, psykomotorisk behandling eller coaching. Hvad der kommer til at være mest af er op til dig og dine behov. 

Du behøver ikke have lyst til at tabe dig eller blive enormt stærk. Måske du bare har lyst til sunde vaner tilpasset dig der hvor du er.
Forløbet koster 3900kr., og foregår i København. Send en mail til qittoora@gmail.com hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller er interesseret.

God søndag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s