Happy times


Jeg har kigget på billedet af happy times… Mest fordi når det hele brænder sammen er det nogle gage rart at minde sig selv om happy times! Og der er virkelig mange kan jeg konstatere 🙌 Tider med sommerfugle i maven, solskin og kærlighed.

Jeg elsker min mor, hendes mand Helge, Naja, Janne, Ebba, min bror, min Niclas (#åhniclas), Sylvester og alle mine venner.
Jeg elsker ost, hvidløg, voldsomme mængder chili, knækbrød, fermenteret grøntsager, hjemmelavet kombucha, god vin, grøntsager og æbler fra min mors have, eddike chips med hot sauce, mere chili… 
Jeg elsker byen, København, jeg elsker at forsvinde ind i en menneskemængde og være helt anonym, jeg elsker naturen og roen, jeg elsker at bade nøgen i havet, jeg elsker Horsens, jeg elsker min seng. 
Jeg elsker min blog, mine følgere som er med til at skabe det mest støttende fællesskab hvor man bare har lov til at være til!
Dét er mega fedt.
Jeg kunne vildt godt tænke mig at lave en aften hvor jeg holder et foredrag(agtigt), og snakker med jer om sundhed, at komme igennem krise, at holde af sig selv og være god ved sig selv. 
Arrangementet bliver holdt i min kærestes restaurant Spisehuset. Det er et hyggeligt lokale i kødbyen og han har lovet at lave et lækker, biodynamisk, grøntsagsbaseret måltid til os bagefter. 
Jeg tænker at den aften kan være med til at inspirere både i forhold til sundhed, selvbillede og lækker mad. Derudover tænker jeg at det kan give mulighed for at møde andre mennesker der måske er samme sted ❤️ 
Er det noget for dig? Så giv lyd, så stabler jeg det på benene hurtigst muligt 😃 Arrangementet foregår i København og koster 300kr. inklusiv mad. 

Advertisements

2 thoughts on “Happy times

  1. Det lyder helt vildt godt Nina! Håber du har mod på at arrangere noget i Jylland også, for så kom jeg gerne 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s