Du fortjener et godt liv


Hvad er et godt liv? For mange af de klienter jeg har haft og folk jeg har snakket med til foredrag, har de haft en idé om at når bare de tabte de der X antal kilo, når bare de blev tyndere, flottere, stærkere, mindre appelsinhudsagtig, mere overskudsagtig, fik rygrad til at holde den der kur som alligevel bare giver hovedpine og øv.. You name it. 

Når man opnåede det der mål (som altid virker til at være uopnåeligt) SÅ ville det blive godt. Det er bare ærgerligt hvis man ikke kan nyde livet undervejs. Hvis man først kan tillade sig selv nydelse når man er (indsæt selv den der ting du slår dig selv oven i hovedet med). 
Livet sker lige nu, og du fortjener et fantastisk liv med masser af nydelse! Nydelse er mange ting. For mig er det en sund og stærk krop der er i stand til at bære mig rundt i det her sindssyge liv. Det er glæden ved bevægelse. Det er glæden ved min kærestes hånd på mit lår mens vi snakker om vores fælles bucket list. Det er friske grøntsager, hjemmelavet kombucha og eddike chips. Det er kærlighed. Det er at se min mor og dem jeg holder af have det godt og smile. 
Du fortjener et godt liv med nydelse, allerede idag. Ikke først engang. Du fortjener alt godt, også selvom du arbejder hen imod et mål. Kom til mit foredrag d. 14. august. Vi vil snakke om sundhed, hverdagssundhed. Den der nede på jorden hvor alle kan være med sundhed. Vi vil snakke om kropsidealer, ro i sjælen og turde stole på man er god nok. 
Håber at se dig! 

Få din billet her ❤️

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s