Nogle gange bliver jeg så træt


Jeg har brugt flere år på at skrive om kropsidealer, forventningspres og det faktum at alle kroppe er okay. 

Ærlig talt bliver jeg træt af det til tider. Jeg bliver træt af det fordi det er en selvfølge i mit hoved at alle uanset størrelse og udformning er lige accepteret. Det er en selvfølge at alle fortjener respekt. Det er en selvfølge at alle har ret til at være lige præcis den de er. Det er en selvfølge at vi alle der forskellige ud, nogle er større end andre, nogle har fregner, nogle har sixpack, nogle har deller på ryggen… And so it continues. 
Jeg blev interviewet imorges til Woman omkring dengang jeg blev voldtaget og vejede 30 kilo mere. Der er ingenting at skamme sig over. Overvægt er ikke noget at skamme sig over. Skam og onde blikke har aldrig ført til forandring eller et gladere liv. Derfor bliver jeg ved med at snakke om det, for det er mere aktuelt end nogensinde… 
Jeg bliver ked af det når 10-årige piger skriver de er kede af deres krop, det gør jeg også når voksne kvinder gør det og også når mænd skriver det. 
Derfor holder jeg foredrag d. 14. august, fordi livet er for kort til at gå og være ked af sig selv. Du er sikkert pisse lækker, super dejlig, klog, sjov, omsorgsfuld og alt muligt andet.
Tjek linket her og få din billet. Jeg glæder mig til at se dig!
God weekend!

Advertisements

One thought on “Nogle gange bliver jeg så træt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s