Alle har ret til ikke at lade sig begrænse….


Tit får jeg af vide at jeg har en rigtig kvindekrop. Det er sødt ment, det ved jeg. Jeg går ud fra det er fordi jeg har former (hvad end det så betyder). 

Min pointe er at jeg har én slags krop som ser sådan ud når jeg har det godt. Det er ikke det rigtige. Der findes nemlig ikke noget rigtigt, ingen rigtig kvindekrop eller mandekrop. Vi er bare pisse meget alle sammen forskellige. Og det er så fint. 

Jeg har lige snakket med søde Aicha og vi skal filme nogle spændende ting til Zizzi på tirsdag. Og jeg glæder mig. 

De ting jeg snakker om i forhold til sundhed, kropsidealer, selvkærlighed, egenomsorg, at passe godt på sig selv og være stolt! Det gælder alle. Ikke kun plussize, men også tynde kvinder, mellem agtige størrelser, større kvinder. Det gælder alle slags kvinder og mænd. Unge og gamle. 

Alle har ret til ikke at lade sig begrænse men nyde livet fuldt ud. 

Advertisements

2 thoughts on “Alle har ret til ikke at lade sig begrænse….

  1. Flot krop, og dit smil siger jo præcis det hele: det bærer jo charmen helt fra starten af. Du vil opleve, at alle definerer former forskelligt. Der er tendens til hvepsetalje – og her kan man lave forskel mellem timeglas og hvepsetalje, uden at nogen af delene nødvendigvis er bedre end det andet. Stol på din mavefornemmelse, og vær glad for dig og din krop. Der er masser af talent. Det kan vi alle læse, og det kan ingen tage fra én.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s