Du er så meget mere…

… end en krop!

Jeg er ikke lille. Jeg er ikke tynd. Min krop er ikke fri for appelsinhud. Jeg har ikke lange ben. Jeg har heller ikke perfekte bryster. De er lidt trekantformede. Det ene er større end det andet. 

Men ved du hvad? 

Det betyder ingenting for min livskvalitet. Graden af perfektion i forhold til min krops udformning betyder ingenting, som i virkelig ingenting, for hvor glad jeg er i mit liv. 

For jeg har et fantastisk liv med fantastiske mennesker og hvor jeg laver det jeg elsker. Også selvom jeg ikke har en squatbutt, ofte går med krykker og træner når jeg har lyst og kroppen tillader det. 

Det er ikke en flad mave der får mig til at grine så tårerne triller og jeg får en følelse af glæde indeni. 

En krop er en krop. Et hylster der bevæger dig rundt i verden. Et hylster du skal passe på så du kan være fri og have det godt, men det er stadig et hylster. 

Du kan egentligt bare konstatere fremfor at dømme. Det er så fint at have mål, at ville lave ting om… men altså. Jeg tror det holder lidt længere hvis du vil passe på dig selv, du ved det dersens kærlighed. 

Du har appelsinhud? Ej hvor sødt.

Mere indhold i livet mindre bedømmelse af kropslig udformning. 

Advertisements

One thought on “Du er så meget mere…

  1. Hvor er det dog livsbekræftende, at der begynder at være flere, som tør stå ved deres krop præcis som den er. Det er jo netop kurver der giver charme. Vi kan alle finde punkter, vi vil forbedre, men spørgsmålet er “hvorfor?”
    Hvis det er for vores egen skyld, så helt fint. Men er det for at behage ANDRES idealer, så er det på tide at sige stop, for så gør vi det af pligt, og ikke af lyst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s