Ro på


I søndags tog Niclas og jeg til Ystad Saltsjöbad for at overnatte og spa’e den i 24 timer.

En lille get away. Selvom det bare var 24 timer kan man virkelig få meget ud af det der med at tage væk. Specielt til så skønt et sted!

Jeg havde selv kontaktet dem og spurgt om de ville lave et samarbejde hvilket de heldigvis gerne ville. Jeg laver sjældent sponsoreret ting, og siger nej til en del. Men Ystad! Det var rart, dejligt og ahh… og rimelig tiltrængt.

Anyways vi havde værelse 470, som var en lejlighed/suite med udsigt over havet. Det var fantastisk. Det første jeg gjorde var at smide tøjet og hoppe i sengen, kramme og kysse på Niclas og trække vejret dybt.

Vi satte os i de kæmpe stole og sofaen, kiggede på hinanden og bare snakkede. Om alt og ingenting. Telefonerne var ikke fremme. Fjernsynet var ikke tændt. Det var bare os. 


Det sidste halve år har været ret vildt. Jeg blev sygemeldt pga. mine led, min mor fik cancer igen men takket være en second opinion ingen cancer alligevel, vi er flyttet sammen og har fået en hverdag og blevet forlovet. 

Der har været nok at se til. Både godt og knap så godt.

Jeg starter op på mit studie om lidt igen og har sådan brug for at få implementeret den ro jeg har når vi er væk, hvad enten det er Barcelona eller Ystad Saltsjöbad.

I kæmpe stole og sofaen snakkede vi om hvordan vi kan gøre det. 

Vi snakkede bl.a. om ingen telefoner om aftenen, mindre skærm generelt. Netflix er fint men det er også bare rart at snakke og bruge tid sammen. Igår spillede vi kort det var vildt hyggeligt! 

Jeg elsker min blog, jeg elsker den feedback jeg får fra en masse fantastisk søde følgere, virkelig. At kunne hjælpe og inspirere andre til mere ro og tilfredshed i livet giver så meget mening. Jeg skal bare også finde en ro med at der vil være svinere, men det har ikke noget at gøre med mig. Den del er vigtig hvis bloggen stadig skal give mening. En god øvelse i at lade andres bullshit være deres og ryste det af sig. Der er blevet sagt en del grove ting, men igen. Det er ikke mit bullshit. 

Jeg skrev om det i sidste uge, og om aftenen var jeg ude og spise med min ven Morten Elsøe hvor vi også talte om det. Det der med decideret sårende svinere. Der er måske stadig en stor forskel på at være mand og kvinde og stikke næsen frem. Men det stopper mig heldigvis ikke…

En anden ting der gavner mig er mere tid i naturen. Til tider er det irriterende at jeg hver dag skal til Hillerød fordi min skole ligger der. Til gengæld ligger skolen lige ved siden af en skøn skov! Så bliver det lidt nemmere og ahh.

Håber du kan bruge mine tanker om ro. 

Hvad giver dig plus på kontoen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s