Bybi


Igår var jeg ude og besøge søde Penelope som jeg kender og som arbejder hos Bybi

Jeg fik alt det her lækre med hjem (når man køber ude hos dem får man bl.a. blomsterfrø med hjem så der er lidt til bierne). 

Bybi er et super fedt projekt hvor de laver den lækreste honning bl.a. på taget af Københavns rådhus, Nørrebro, botanisk have og flere andre steder i byen. Normalt er jeg ikke super meget til honning men den de laver er fra forskellige steder i byen og man kan virkelig smage forskel! Deres honning er ikke bare sød, den har forskellige smagsnuancer udfra hvor i byen den er fra. Den fra botanisk have smager nærmest også af krydderurter.

Udover at lave fuldstændig genial honning så elsker jeg virksomheder som Bybi, som involverer hjemløse, asylansøgere og andre socialt udsatte. Jeg synes det er et ret genialt koncept, og synes du skulle kende til dem.

P.S. Jeg lærte også en masse om bier, hvor seje de egentlig er. Vidste du f.eks. at dronningen mødes til gangbang i luften med hankønsbierne? Hankønsbierne har en kæmpemæssig bi-penis der fylder hele deres krop (nærmest) og som kommer så voldsomt så de eksploderer og dør. Well now you know. 

God dag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s