Holdtræning i januar 


Min brillestang er muligvis knækket! Men shit jeg har det for vildt lige nu 🙈 Jeg har booket et lokale i danse kapellet. Den flotte flotte kuppel sal.Der vil jeg fredage i januar lave holdtræning! Wuhuuu jeg glæder mig. 

Det bliver en blanding af krospbevidsthedstræning, pilates og så slutter vi af med en afspænding. Det bliver små hold på 12 mand, så der er plads og tid til alle. Åh hvor jeg glæder mig til at give dig redskaber til kærlig træning, styrke, mobilitet, nærvær og ro i både krop og sind! 

Er det noget for dig? Så send en besked til qittoora@gmail.com, så sender jeg mere ud når de sidste detaljer er på vej. 

Yay hvor jeg glæder mig! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s