En ny hylde


Jeg har simpelthen i en længere tid kæmpet ret meget, og jeg har ikke sådan rigtig været klar til at tale om det før jeg ligesom var helt klar med mig selv… siden sidste sommer har det været utrolig svært for mig at være en sundhedsfaglig person. Min sygemelding fra studiet, en diagnose på en lidelse som er kronisk. Den nye viden om mig om min krop betød også at alt andet i mit liv bliver nødt til at indrettes efter det. 

Jeg synes stadig at jeg som sundhedsfaglig har en masse at byde ind med, men det er en ny hylde. En anden hylde end da jeg startede min blog og min oprindelige plan er ikke den samme. 
Dengang handlede det om vægttab, sund mad og styrketræning. Jo længere tid der er gået har jeg fundet ud af at det ikke er det jeg nødvendigvis kan. Der er nogen der er meget dygtigere til styrketræning og programmering end mig… 
Kan man være handicappet, på krykker og samtidig være en sundhedsfaglig person der træner og træner andre? Helt ærligt havde jeg i lang tid mistet modet… for det er så langt fra min drøm. Det er også lidt tabu. At skifte fokus var forbundet med sorg. Men jeg fandt også ud af at der er så meget jeg stadig kan. 
Der er så mange derude som har brug for en stille start, som har brug for at skabe kontakt til sig og sin krop (som måske er blevet forsømt i lang tid), som har brug for at bruge bevægelse som terapi til at hele sår, som har brug for mere bevægeglæde. Det kan både være folk med funktionsnedsættelser, folk med stress eller andre der har fundet ud af at et roligere tempo klæder dem. 
Dét det glæder jeg mig så meget til at arbejde med. 
Styrke hele vejen rundt, ressource opbyggende træninger for krop og sind! Det er nemlig ikke svagt at tage livet i sit eget tempo, tværtimod. 
Fra i næste uge har jeg fået en kontor plads og jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at komme igang med at hjælpe dig med at komme igang. 
Sorg kan (i mit tilfælde) blive transformeret til nye muligheder hvis man tør være med det. 
Rigtig god mandag min ven.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s