Skønne Betina 

Betina skrev kort tid efter vi var blevet forlovet at hun gerne ville hjælpe os med at planlægge vores bryllup.

Vi var lidt skeptiske og tænkte at det var lidt meget, men tænkte at vi lige så godt kunne tjekke det ud. 

Det gjorde vi, og det viste sig at være den bedste beslutning vi længe har truffet. Der er virkelig mange detaljer der skal på plads når man skal holde et bryllup. Ting man slet ikke tænker over. 

Vi planlagde et bryllup der skulle ske om 1,5 år. Så ville vi have god tid og penge til at planlægge et bryllup.

Min mor har kræft i hjernen. Hun er blevet opereret 3 gange, fået stråler og kemo. Man ved aldrig hvornår det er nu, og min mor har fået en del bivirkninger af alle behandlingerne. 

Da de igen var i tvivl om det var tumor eller stråleskader besluttede Niclas og jeg at vi ville gifte os nu, og det blev så til d. 01.04.17.

Det vigtigste var min mor kom med! Resten måtte vi finde ud af.

Da vi mødtes med Betina og sagde planen havde ændret sig og vi nu havde to måneder var der ingen problemer og vi blev mødt med et knus og et “selvfølgelig, det gør vi bare”. 

Jeg har ikke ord for hvor meget Betinas hjælp har betydet for mig i alt det her. Hun har gjort vores drømmebryllup muligt på flere måder! 

F.eks. da jeg havde været i en unavngiven brudekjole butik og bestilt en kjole hjem, og den så 1,5 uge før kommer hjem og ligner noget jeg bestemt ikke havde bestilt. Ærligt så havde den en anden farve og jeg lignede hyrdedamen. Normalt skal bestille en kjole 4-6 mdr. før brylluppet, så 1,5 uge var rimelig presset. Mildt sagt. Det var et mareridt og jeg var virkelig ked af det…

Betina sagde at jeg skulle have pengene tilbage og så hjælp hun mig dagen efter med at finde drømmekjolen! (Er den ikke flot 😍).


1,5 uge før brylluppet skulle vi så finde kjolen. Vi var inde i Casa Lezar, som Betina stolt er blevet ejer af fra 01.04. Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville have og var ærlig talt ret ødelagt af minus søvn, bekymringer og en øv-stemning efter den anden kjole…

Men men. Vi fandt en virkelig smuk kjole der faldt helt perfekt. Jeg havde dog fantaseret om noget lidt større i kirken. Betina kom med et tylskørt, som jeg så kunne tage af.

Det var helt perfekt og jeg blev så lykkelig. Senere viste det sig så at 2-i-1 løsningen til en brudekjole er skide smart hvis man gerne vil danse senere! 

På dagen havde Betina været der med hendes folk siden kl. 10 om morgenen og pyntede og ordnet. 

Vi holdt middagen i Niclas’ restaurant Spisehuset og det var så perfekt, intimt, rart og hyggeligt. 


Betina hjalp med alt fra kjole kaos til oppyntning til samtaler om hvad vi gerne ville have til løsninger på uforudsete problemer. 

Uden Betina havde vi ikke haft så godt et bryllup med alt hvad vi ønskede os.

Det vigtigste var at hun bare sprang til da der pludselig kun var 2 mdr. og ikke 1,5 år. Det gjorde nemlig at det hele så fint kunne lade sig gøre og min elskede lille mor nåede at være med på den største dag i mit liv.

Det hele var smukt, perfekt og dejligt! Vi har begge været så taknemlige for Betinas hjælp. Hun tilbyder alt fra bare en enkelt samtale til hjælp med det hele! 
Overvej det virkelig hvis du skal holde et bryllup. En bryllupsplanlægger er ikke kun for stenrige mennesker der skal holde bryllup på et slot i Frankrig. Det er også bare for sådan nogle som mig og Niclas der holder det på Spisehuset i Kødbyen. 

Tak Betina! 

(Kjolen er ikke sponsoreret men Betinas fantastiske hjælp er)

 

Advertisements

3 thoughts on “Skønne Betina 

  1. Og jeg er så lykkelig for at jeg kunne være med til den fantastiske dag hvor alt var fantastisk og bare klappede. Dejlig fest, rørende taler og smuk kærlighed. Knus og kram til jer fra mor /svigermor ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s