Det perfekte liv


Der var en der skrev til mig for nyligt at mit liv virkede helt perfekt. Det var selvfølgelig sødt. Men lad os lige være lidt realistiske et kort øjeblik.

Det er hvad det er. 
Jeg har en krop der ikke fungerer aka. handiliv, en helt masse ting jeg ikke kan hver dag, smerter hver dag, indenfor den sidste måned er der 4 tæer og en finger der har rykket ud af led, bekymringer over hvordan filans man nu klarer livet som handi, en mor med cancer… tro mig, der er masser at tage fat på. 
Jeg har til gengæld også de fedeste krykker som matcher min vielsesring, en phat ass, en sindssygt lækker og fantastisk mand (og jo vi skændes også som alle andre i verden gør) som har det dejligste barn, venner og familie som er der når jeg tuder og ikke kan overskue handilivet… Tro mig, det er ikke altid nemt. Men jeg prøver. Jeg er ikke blevet givet de bedste odds fra starten. 
Til gengæld har jeg de bedste mennesker omkring mig og en numse der er lavet af træning, ost og vin. Det virker de fleste dage. Andre dage ligger jeg i sengen og tuder. Sådan er det vist for de fleste af os… 
Idag har jeg feber på 3. dagen, har ikke været i bad og fryser/sveder under dynen. 
Så ro på, det er sikkert skide fint det du gør, også selvom du ikke bliver båret en af lyserød enhjørning der skider regnbuer 🌈

Advertisements

One thought on “Det perfekte liv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s