Mand og kone 


D. 01.04.17 sagde Niclas og jeg ja til hinanden i Stefanskirken på Nørrebro. Vores præst hed Pernille og var så god og sød. Jeg er hverken blevet døbt eller konfirmeret. Men Pernille gjorde det så fint og jeg følte mig så velkommen. Vi valgte Stefanskirken da det er den kirke vi bedst kan relatere til. Det er en kirke for alle. Det er en kirke for homoseksuelle, de har inviteret til ramadan, for folk der sørger eller glædes. Og! Så har de virkelig skønt gospelkor jeg har været en del af engang. 

Stefanskirken er for alle og Pernille er fantastisk!

Dagen startede med at min søde svigermor kom og satte mit hår, så kom min veninde Lonni og ordnede min makeup. Så fik jeg besøg af to af mine fantastiske venner, Thomas som skulle føre mig op og Nanna som kom med champagne og knus. 

Det var helt perfekt, men lige pludselig blev jeg også nervøs. Eller rettere sagt spændt. 

Dagen var kommet hvor jeg skulle sige et for evigt ja til min elskede mand. Manden der får mig til at grine hver dag fordi han er så åndssvag, manden der får mig til at føle mig elsket uanset hvad, manden der forstår og tilgiver, manden der samler mig op når jeg ikke kan gå, manden kysser mig så fantastisk dejligt at jeg bliver blød i knæene, manden med de øjne jeg kan blive ved med at kigge ind i for evigt, manden der har en stemme som gør at jeg føler mig hjemme, manden som jeg har skabt et liv og et hjem med, manden hvor jeg hører til i verden, manden der er min bedste ven, min elsker. 

Niclas, min mand.

Det var den smukkeste dag med de dejligste gæster og den skønneste fest. Jeg kunne ikke være gladere! Det var helt specielt i kirken og jeg græd allerede inden jeg gik ind. 

Vi fik hjælp fra Betina, så det hele klappede og det gjorde det virkelig!

Efter vielsen tog vi hen til glyptoteket og fik taget billeder. Bagefter gik vi ned i Spisehuset til vores gæster som var klar med bobler og kærlighed. Niclas havde valgt den smukke smukke brudebuket. Den var helt perfekt, så yndig, fin, naturlig og helt perfekt. Blomsterne var fra Blomsterskuret.

Spisehuset blev vi modtaget af vores fantastisk dejlige gæster der sad udenfor og nød solen. Vi var så heldige med vejret!


Efter brylluppet tog vi på Hotel Kong Arthur, hvilket vi bestemt ikke fortryder! Vi havde to overnatninger med det lækreste hotelværelse, med jacuzzi, økologisk morgenmad, adgang til Ni’mat spa og de sødeste mennesker!

En lidt sjov historie er at vi ankom kl. 3 om natten, havde glemt natmaden til brylluppet. De havde ikke noget mad kl. 3, for hvem har det. Vi gik op på værelset og ham der stod i receptionen ringede op til vores værelse og tilbød os p-mad (personale mad). Det var så sødt og virkelig noget man kalder service!!

Vi har bestemt ikke fortrudt at vi valgte Hotel Kong Arthur til vores bryllupsnat. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal derhen! 


Alle de fantastiske billeder blev taget af Rye & Aamand. Billeder der for evigt vil være nogle virkelig skønne minder af en fantastisk dag med de dejligste mennesker.

Det var uden tvivl den bedste dag i mit liv og jeg nyder at være Niclas’ lille kone. Så meget! 
Tusind tak til Betina. Til alle der gjorde drømme brylluppet muligt på kun 2 mdr. 

Tak til vores venner og familier der har hjulpet. Tak fordi i er så pisse dejlige og var med til at fejre kærlighed. Ikke bare vores men den vi helt bestemt kunne mærke igennem hele dagen blandt os alle.

Tusind tak for alle der har læst med, tak for jeres hilsner, hjerter og kommentarer! Virkelig. Det har vi været så glade for.
Lad os alle fejre kærlighed noget mere. Ikke bare den til din partner, men den til din mor, far, søster, bror, til dine venner, dine nærmeste, moren der har et skrigende barn i Netto kl. 16.30 en fredag, dem vi ikke har mødt endnu, ham der har brug for et smil i metroen, dem der er ensomme, der er flygtet fra krig og rædsler, dem der har brug for det. Det har vi alle!

Kærlighed vinder. Altid. 


– Niclas og Nina 

(Sponsoreret, sådan noget af det) 

Advertisements

13 thoughts on “Mand og kone 

 1. Ja, undskyld mit franske, men for helvede hvor ser I dejligt nede på jorden ud ❤ Jeg kviede mig lidt for at smutte ind og lure på alt det her bryllupshalløj, for et eller andet sted, bliver man altid stopfodret med "perfektionisme" når folk smider noget op ….. Men men som følger af dig på FB, så måtte jeg jo "snage" , og hold da lige magle hvor er jeg glad for at jeg gjorde det, for jeg sidder lige nu med en varm og dejlig fornemmelse i maven, over at der stadig findes mennesker, der viser at de er mennesker også på de sociale medier 🙂 Et kæmpe stort tillykke til jer begge, og må I få mange mange år sammen, fyldt med kærlighed og en masse skønne minder til jeres alderdom ❤ ❤

 2. Hold nu op et smukt, varmt, kærligt, levende og helt fortryllende bryllup. Du ser fuldstændig fantastisk ud Nina- og manden din stråler lige så meget af glæde og kærlighed- helt vidunderligt at se, læse og mærke. Tusind tak fordi du (I) deler ❤

 3. Smukke billeder der vidner om en uforglemmelig dag. 🙂
  Havde du 2 kjoler? Jeg synes at kjolen på et af billederne ser meget anderledes ud.
  Tillykke til jer. Tillykke til kærligheden. 🙂

 4. Hej,

  Jeg bliver nød til at sige det ser HELT fantastisk ud. Jeg skal selv giftes om 2 måneder, hvilket vi først lige har besluttet 😀

  Må jeg spørge dig hvad jeres budget har været? Vi aner ikke hvad vi skal regne med!

  • Tusind tak! Det var også fantastisk. Jeg ved det ikke helt endnu… vi har ikke talt sammen, men dyrere end man lige regner med 😅 Stort tillykke med brylluppet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s