Hverdagssund bevægeglæde i oktober 


Har du brug for tid, nærvær og selvforkælelse?  

Jeg er nu klar med et lille hold der forløber sig over 4 søndage i oktober. Holdet er til dig der gerne vil lære dig selv og din krop bedre at kende. I den psykomotoriske træning arbejder vi med kropsbevidsthed, kropslig sansning, nysgerrighed, accept og at være med det der er. Det vil være en fysisk træning i kropsligt og mentalt nærvær. Træningen består bl.a. af fordybelse i bevægelse, en kobling fra det fysiske til det mentale gennem refleksion og så slutter vi af med en afspænding.
Holdet er for dig der trænger til mere nærvær i din krop. Måske du har brug for en pause fra tankemylder og gerne vil kunne være mere tilstede. Holdet er til dig der gerne vil skabe mere tillid til dig og din krop. Til dig der gerne vil lære dig selv bedre at kende. Til dig der gerne vil opdage nye bevægemuligheder eller sider i dig selv. Alle uanset tidligere erfaringer med bevægelse kan være med. Holdet starter 8. Oktober kl. 12 og varer 1,5 time. Det er et lille hold med plads til 8 mennesker, og det er først til mølle princippet. Det foregår i Jorcks Studio som ligger 5 min. fra Nørreport. Det koster 800kr. for alle 4 gange. Send en mail til qittoora@gmail.com hvis du vil være med.
Jeg glæder mig til at se dig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s