Psykomotorisk personlig træning

Jeg tilbyder nu psykomotorisk personlig træning i Fitness Skuret som ligger i Albertslund, lige ved stationen.

Hverdagsstærk træningsforløb er til dig der gerne vil blive stærkere fysisk og psykisk. Det er til dig der er et ganske almindeligt menneske som ønsker at mærke fysisk og psykisk styrke, tillid og tilpashed i egen krop. Vi træner sammen i Fitness Skuret over 10 gange, hvoraf den første er en samtale hvor vi sammen sporer os ind på hvad du ønsker mere af, hvilken retning du vil bevæge dig og hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

Mange der kommer hos mig har oplevet stress, smerter, har sygdomme, udfordringer i forhold til sundhed eller har haft svært ved at finde en god balance i forhold til træning så man ikke kun oplever alt eller intet. Jeg vil gerne lære dig at træne ud fra dit udgangspunkt og under de omstændigheder der gør sig gældende i dit liv. Træning og bevægelse er for alle, og det skal helst være noget du kan blive ved med resten af livet, også efter vores forløb er slut. Redskaberne til bæredygtig træning vil jeg gerne give dig, jeg ønsker for dig at du kan have et stærk og solidt forhold til dig og din krop. Bevægeglæde er for alle.

Hvis du gerne vil vide mere så kontakt mig på info@ninaq.dk. Jeg glæder mig til at se dig i Fitness Skuret!

2 thoughts on “Psykomotorisk personlig træning

 1. Hej Nina,

  Jeg overvejer lidt dit 10 gangs forløb, men er lidt i tvivl om hvordan du træner? Jeg er ikke en squat-kvinde😁men har indtil for 8 mdr siden styrketrænet i et forholdsvis gammeldags center, der desværre er lukket.
  Jeg er mest interesset i styrketræning og vægttab uden at belaste en svag ankel og et semi dårligt knæ (en gammel skade)
  Jeg arbejder i Albertslund, så kan være rimelig fleksibel i dagstimerne tirsdag-fredag
  Vh
  B

  • Hej Betina

   Jeg har trænings udstyr som kettlebells og frivægte. Det er meget forskelligt hvordan jeg træner, da folk kommer med meget forskellige udfordringer. Nogle vil gerne lære at træne hjemme med kettlebells og andre vil gerne træne med frivægte, nogle starter med kropsvægt osv. Så vi tilpasser det til det du gerne vil 😀 Hvornår på dagen ville du kunne træne?
   De bedste hilsner
   Nina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s