Klient udtalelser

“Da jeg mødte Nina første gang, var jeg et sted i mit liv, hvor stressen havde tag i mig, overskuddet var ikke-eksisterende og træning/bevægelse var en by i Rusland.

Gennem givende, ærlige og dybe samtaler Med Nina, og gennem bevægelse, der passede til mit mindset, mærkede jeg langsomt at min krop vågnede igen, og jeg kunne mærke at de begrænsninger jeg havde sat for mig selv og min krop, var nogen mit hoved havde sat og ikke min krop. Jeg fandt ud af, at bevægelse kan være tilpasset dagsformen og ikke behøves at være styret af ‘alt eller intet’- tankegangen, som jeg praktiserede i alle henseender i mit liv. Dette fandt ud af, gennem mine samtaler og min træning med Nina, hvor jeg mærkede succesoplevelser ift. træning og kroppens kunnen. 

Jeg mærkede min krop igen og fik lysten til bevæge mig igen, hvor niveauet er tilpasset mig og min hverdag. Og det er ok. Jeg mærkede glæden ved bevægelse og følte det ikke som en sur pligt, som jeg havde følt det i mange år, inden da. 

Mit overskud er tilbage og jeg nyder nu at bevæge mig og det er naturligt for mig. Jeg har en meget bedre connection med min krop og har optur over alt det den kan. Mine sessions med Nina, har gjort en kæmpe forskel for mig og mit forhold til kroppen og bevægelse og jeg er hende meget taknemmelig ❤️”

Vil du høre nærmere så send en besked eller mail til info@ninaq.dk

#bevægeglæde #hverdagsstærk #psykomotoriskterapeutninaq