Klient udtalelser

“Da jeg mødte Nina første gang, var jeg et sted i mit liv, hvor stressen havde tag i mig, overskuddet var ikke-eksisterende og træning/bevægelse var en by i Rusland.

Gennem givende, ærlige og dybe samtaler Med Nina, og gennem bevægelse, der passede til mit mindset, mærkede jeg langsomt at min krop vågnede igen, og jeg kunne mærke at de begrænsninger jeg havde sat for mig selv og min krop, var nogen mit hoved havde sat og ikke min krop. Jeg fandt ud af, at bevægelse kan være tilpasset dagsformen og ikke behøves at være styret af ‘alt eller intet’- tankegangen, som jeg praktiserede i alle henseender i mit liv. Dette fandt ud af, gennem mine samtaler og min træning med Nina, hvor jeg mærkede succesoplevelser ift. træning og kroppens kunnen. 

Jeg mærkede min krop igen og fik lysten til bevæge mig igen, hvor niveauet er tilpasset mig og min hverdag. Og det er ok. Jeg mærkede glæden ved bevægelse og følte det ikke som en sur pligt, som jeg havde følt det i mange år, inden da.”

“Hej Nina
Jeg har lige trænet, og jeg bliver simpelthen nødt til at dele min optur med dig! Efter mit forløb hos dig, har jeg udover en helt masse andre positive ting omkring træning, virkelig fundet ud af, hvad træning kan gøre for mit humør. Fordi jeg ikke længere har nogle forestillinger eller forventninger til, hvor meget eller hvor ofte jeg ‘bør’ træne for ‘at få noget ud af det’, er det blevet muligt for mig at tage op at træne, når jeg har brug for det og føler behov. Når jeg har svære tanker eller følelser i min krop, ved jeg nu, at en tur i træningscentret kan bringe mig et helt andet sted hen mentalt. Det er en kæmpe gave at have fået et værktøj til at kunne arbejde med svære tanker og følelser. Førhen ville jeg ikke have brugt træning på den måde, da træning kun handlede om kroppen, og om at den skulle røres på en bestemt måde, på bestemte tidspunkter og det handlede mest om at komme til at se ud på en bestemt måde”.

Jeg har været i et 10 ugers forløb hos Nina.

På de 10 uger har jeg med hjælp og støtte fra Nina været nysgerrig på min krop og træning. Hun har udfordret mig der hvor jeg var, og langsomt hjulpet mig med at genvinde tillid til min krops styrke. Jeg har under og efter forløbet mærket et kæmpe boost i mit gåpåmod i forhold til at bruge min krop fysisk. Under styrketræning, men ikke mindst når der skal tages fat derhjemme og ordnes praktiske ting der kræver styrke.

Jeg har kroniske smerter, og med Ninas kærlige vejledning har jeg også lært, at jeg kan tilpasse træningen så den ikke forværrer mine smerter synderligt. Jeg har lært at skrue op og ned i forhold til dagsformen, og hvad der før har føltes som et nederlag, fordi der nogle skal trænes med mindre vægt eller andet, er nu bare en naturlig del når jeg planlægger min træning. “Nå i dag kan jeg mærke skal jeg nøjes med 3 gentagelser. No Big deal.”

Før har jeg været meget enten eller. Hvis jeg ikke havde overskud til at træne RIGTIGT, kunne jeg lige så godt lade være. Det havde jeg virkelig sjældent overskud til, men nu hvor træningen er tilpasset dagsformen kan jeg træne selv på “dårlige” dage.

Jeg har lært at slappe af og restituere med god samvittighed. Jeg kan håndtere at træne uperfekt og med afbrydelser fra mine børn, hvilket gør omstændighederne mere fleksible og chancerne for at gennemføre træning meget større. 

Forløbet hos Nina var lige hvad jeg havde brug for, for at kunne lære træne selv. Jeg er så glad for at jeg valgte Nina, og taknemmelig over alt det hun giver og deler.”

Vil du høre nærmere så send en mail til info@ninaq.dk

%d bloggers like this: