Mød mig

Jeg er udannet personlig træner og psykomotorisk terapeut, og arbejder med sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg arbejder med at hjælpe mennesker til at blive hverdagsstærk, i både krop og sind. Hverdagen er det der er mest af og der vi helst skal trives.

Jeg har arbejdet meget med stress, tankemylder, kroniske smerter og det at få et balanceret forhold til både krop og psyke i den verden vi lever i.

Jeg tilbyder psykomotoriske terapi sessioner. En psykomotorisk session vil oftest bestå af samtale, bevægelse, øvelser, træning og afspænding. Alt efter den enkeltes behov skræddersyer vi et forløb der

Jeg tilbyder også Skype-sessioner.

Skriv til info@ninaq.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.

– Nina

Advertisements

8 thoughts on “Mød mig

  1. Hej Nina, jeg kandesværre heller ikke komme ind og læse de spændende artikler i BT og Alt for damerne – jeg kommer direkte på LORRY😊 Som du øvrigt gjorde vildt godt👍😊 Kh// Maja

  2. Søde Nina
    Alt det bedste til dig på din vej 🙂 Du har nogle mega lækre opskrifter og jeg afprøver og justerer og finder mine helt egne veje, men dine er superfantastiske at tage udgangspunkt i. Dog en lille ting.. fx dine opskrifter på nogle boller, der står aldrig hvor mange der cirka bliver og ½ blomkålshoved kan være et vidt begreb alt fra 200-500 gram. Hilsen hende kontrol freaken i køkkenet, som har været opskrifts udvikler hos Karolines Køkken og derfor været vant til, at afprøve alle opskrifter mindst 3 gange og nøjagtigt afmåle hvor mange gram der kommer i. Tror det er en arbejdsskade 😉 Men igen, super lækre opskrifter og jeg elsker når der kommer nye opskrifter på boller – elsker det 😀 Pøj pøj fremover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s