Mød mig

Jeg er uddannet personlig træner, psykomotorisk terapeut og vanecoach. Jeg arbejder ressourceopbyggende med krop og psyke. Jeg arbejder med at hjælpe mennesker til at blive stærkere, få mere tillidx ro og balance, i både krop og sind. Hverdagen er det der er mest af og der vi helst skal trives.

Jeg har arbejdet med mennesker der oplever stress, tankemylder, kroniske smerter og mennesker der ønsker at få et bedre forhold til krop, bevægelse og træning.

Jeg tilbyder psykomotorisk terapi sessioner. En psykomotorisk session vil oftest bestå af samtale, refleksion bevægelse, øvelser, træning.

Jeg tilbyder også vanecoach samtaler både i fysisk og online form.

Alt efter den enkeltes behov skræddersyer vi et forløb der passer til dig hvor du er.

Skriv til info@ninaq.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.

– Nina

8 thoughts on “Mød mig

  1. Hej Nina, jeg kandesværre heller ikke komme ind og læse de spændende artikler i BT og Alt for damerne – jeg kommer direkte på LORRY😊 Som du øvrigt gjorde vildt godt👍😊 Kh// Maja

  2. Søde Nina
    Alt det bedste til dig på din vej 🙂 Du har nogle mega lækre opskrifter og jeg afprøver og justerer og finder mine helt egne veje, men dine er superfantastiske at tage udgangspunkt i. Dog en lille ting.. fx dine opskrifter på nogle boller, der står aldrig hvor mange der cirka bliver og ½ blomkålshoved kan være et vidt begreb alt fra 200-500 gram. Hilsen hende kontrol freaken i køkkenet, som har været opskrifts udvikler hos Karolines Køkken og derfor været vant til, at afprøve alle opskrifter mindst 3 gange og nøjagtigt afmåle hvor mange gram der kommer i. Tror det er en arbejdsskade 😉 Men igen, super lækre opskrifter og jeg elsker når der kommer nye opskrifter på boller – elsker det 😀 Pøj pøj fremover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s