4-ugers stress og smerte forløb

“Hej Nina

Jeg vil bare sige kæmpe TAK for alt det, du har givet mig på smerteholdet.

Det har været spændende at lære mere om smerter og få nogle konstruktive råd og redskaber til, hvordan man kan blive bedre til at håndtere dem, forebygge dem og leve med dem. Det har været dejligt at udforske forskellige former for bevægelse og blive bedre til at mærke, hvad min krop har brug for. Det har også været fantastisk rart at afprøve de forskellige former for guidede afspændinger. Sidst men ikke mindst har det været virkelig inspirerede at møde dig og få indblik i din nysgerrige, anerkendende, positive og konstruktive tilgang til kroppe, tanker, følelser og livet generelt. Jeg vil varmt anbefale ALLE at opsøge din kyndige vejledning – uanset hvilke udfordringer de måtte have. ❤️”.

Den besked landede i min indbakke efter det smerte-hold jeg afholdte i forbindelse med min bachelor om smerte. Jeg tilbyder nu et lignende 4 ugers forløb der kommer til at have fokus på stress og smertehåndtering.

Vi kommer til at arbejde med tanker, følelser, krop og det sociale gennem undervisning om relevante temaer, bevægelse og træning, refleksion og afspænding. Tilgangen er ressourceopbyggende, klientcentreret og anerkendende. Krop og psyke hænger sammen og vi skaber rum og plads til det hele.

Forløbet starter d. 5. juni og varer 1,5 time pr. gang. Du får viden om stress og smerte, redskaber til at håndtere både de fysiske og psykiske aspekter, mulighed for at møde andre med samme problematik og du får et rum hvor der er plads til hele dig ❤️

Forløbet varer 4 gange 1,5 sessioner med start 5. juni og koster for alle 4 gange 1200kr.

Skriv her eller på min mail (qittoora@gmail.com) hvis du har spørgsmål eller skal med. Der kun 3 pladser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: